Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. 

Atrijska fibrilacija

 

Atrijska fibrilacija ima v klinični medicini velik pomen in je  eden od večjih  problemov  javnega zdravja. Atrijska fibrilacija je najpogostejša srčna aritmija, kar ob starajočem se prebivalstvu pomeni za zdravnika vedno več bolnikov in večji strošek za zdravstveni sistem. Napredek pri razumevanju mehanizmov in možnostih zdravljenja atrijske fibrilacije pomeni, da mora zdravnik vsakega bolnika obravnavati individualno, da se lahko odloči o najbolj primerni možnosti zdravljenja.

Ta enodnevni simpozij bo zdravnikom omogočil:  

  1. pregled novih spoznanjj o klinični obravnavi in patofiziologiji atrijske fibrilacije
  2. predstavitev sodobnega pristopa k diagnostiki in zdravljenju atrijske fibrilacije
  3. preprečevanje možganske kapi pri atrijski fibrilaciji
  4. pomen atrijske fibrialcije pri nekaterih drugih boleznih

Vabimo vas, da se osebno udeležite posveta, da boste lahko sami slišali eksperte določenih področij, sodelovali v razpravi, postavili vprašanja in slišali iz prve roke, kako bo pridobljeno znanje spremenilo vašo dosedanjo prakso. Klinično osredotočene vsebine o tem, kar je najbolj pomembno za vas, bodo podane enostavno, dostopno in razumljivo - vse v samo v enem dnevu.

Število udeležencev je omejeno: 300. Po zasedbi mest prijave ne bodo več mogoče, zato vas prosimo, da pohitite s prijavo!

Brezplačna kotizacija, potrebna je prijava do 08. 04. 2016.            

Oddana je vloga za dodelitev kreditnih  točk Zdravniške zbornice Slovenije.